Willy van de Wiel pakt de dubbelslag in café de Valk in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Willy van de Wiel pakt de dubbelslag in café de Valk in Dongen

Willy van de Wiel pakt de dubbelslag in café de Valk in Dongen

Zondag 28 september werd er weer toernooi verspeeld van de open ranking in Café De Valk. Er stond een single en een koppel toernooi op de rol. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden daarnaast een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met het koppeltoernooi. Door halve finale winst op Martin Evertse en Dennis Hendrickx werden Dean de Wulf en Peter Vogeleer finalisten. Willy van de Wiel en Mark Bakx werden finalisten na winst op Nico Steenbergen en François Gruteke. Willy en Mark wonnen met 4-2 de finale.

In de finale van de verliezersronde wonnen Kjell Walgraeve en Timmy Cornelis met 3-0 van Iwan Silvius en Luc Clemens. De hoogste uitgooi was voor Nico Steenbergen met 124, Nico gooide ook 112 uit.

Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging ook naar zijn 2e finale door winst op Jurgen Evers. Timmy Cornelis nam als laatste hindernis Iwan Silvius. In de finale was Willy met 4-2 de beste en won het toernooi en pakte daarmee de dubbel. Dean de Wulf won met 3-2 in de finale van de verliezersronde tegen Kjell Walgraeve. De hoogste uitgooi ging naar Timmy Cornelis met 151. In totaal werd er 15 keer 180 gescoord. Ook hierin was Willy van de Wiel de beste met 7 stuks. Dean de Wulf scoorde er 5. 1x 180 was er voor Jurgen Evers, Mark Bakx en Luc Clemens

De uitslag:
WINNAARS SINGLES
1. Willy van de Wiel
2. Timmy Cornelis
3. Jurgen Evers
Iwan Silvius
5. Peter Vogeleer
Ad Timmermans
Corné van Mastrigt
Kjell Walgraeve

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws