Willy van de Wiel wint in Dongen tijdens de open ranking in De Valk Ranking nieuws
Ranking nieuws

Willy van de Wiel wint in Dongen tijdens de open ranking in De Valk

Willy van de Wiel wint in Dongen tijdens de open ranking in De Valk

Zondag 21 september werd er weer toernooi verspeeld van de open ranking in Café De Valk. Er stond een single en een koppel toernooi op de rol. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden daarnaast een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met het koppeltoernooi. Door halve finale winst op Nico Steenbergen en Mark Bakx werden Toon en Berry van Peer finalisten. Corné van Mastrigt wederom samenkoppelend met Jurgen Evers werden finalisten na winst op Ad Timmermans en Roger Hellebrand. Berry en Toon waren met 4-1 de sterkste in de finale en wonnen het toernooi.
In de finale van de verliezersronde wonnen Willy van de Wiel en Jeffrey van Zon met 3-1 van Kjell Walgraeve en Peter Vogeleer. De hoogste uitworp was voor Jurgen Evers 120, Bas de Ruijter gooide 112 uit.

Hierna gingen de singles van start. Berry van Peer ging ook naar zijn 2e finale door winst op Roger Hellebrand. Willy van de Wiel werd finalist na winst op Mark Bakx. In de finale was Willy met 5-2 de beste en won het toernooi en hield Berry van dubbele winst af. Peter Vogeleer won met 4-0 in de finale van de verliezersronde tegen Dominique Krijnen. De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 148, Berry van Peer gooide 110 uit. In totaal werd er 14 keer 180 gescoord. Ook hierin was Willy van de Wiel de beste met 5 stuks.
Berry van Peer had er 4, Jurgen Evers 2. 1x 180 was er voor Corné van Mastrigt, Roger Hellebrand en Dominique Krijnen.

De uitslag:
WINNAARS SINGLES WINNAARS KOPPELS
1. Willy van de Wiel 1. Berry van Peer – Toon van Peer
2. Berry van Peer 2. Corné van Mastrigt – Jurgen Evers
3. Roger Hellebrand 3. Mark Bakx – Nico Steenbergen
Mark Bakx Ad Timmermans – Roger Hellebrand
5. Toon van Peer
Ad Timmermans
Corné van Mastrigt
Kjell Walgraeve

VOLGENDE TOERNOOI VOOR DE RANKING ZONDAG 28 SEPTEMBER, AANVANG: 13.30 UUR

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws