Willy van de Wiel pakt dubbelzege bij de Valk. Koppels met Dean de Wulf. Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Willy van de Wiel pakt dubbelzege bij de Valk. Koppels met Dean de Wulf.

Willy van de Wiel pakt dubbelzege bij de Valk. Koppels met Dean de Wulf.

Zondag 23 oktober werd het zesde toernooi verspeeld voor de 32e open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppeltoernooi gespeeld. De opkomst was wederom bijzonder netjes te noemen. Het koppeltoernooi werd gespeeld in poules, het single toernooi in knock-out. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Willy van de Wiel en Dean de Wulf werden finalisten door winst op Mario Robbe en Jan Huiskes. In de andere halve finale wonnen François van den Dungen en Tony Martinez van Ronny Evenepoel en Marc Bartier. In de finale ging de winst met 5-2 naar Willy en Dean. Corné van Mastrigt en Nico Steenbergen wonnen de finale in de verliezersronde met 4-3 van Cedric Taymans en Kjell Walgraeve. De hoogste uitworp was met140 punten voor Tony Martinez, Tony gooide ook nog 112 uit. Mario Robbe had een 123 en Jan Huiskes een 110 finish.

Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn tweede finale van de dag door winst op Robin Huysmans, Tony Martinez, Nico Steenbergen en Rowdy Schoormans. Debutant Tim Keijser ging naar finale door zeges op Jan Huiskes, Paul Aerts, Dean de Wulf en Jorgen Aerts. In de finale ging de winst met 5-3 naar Willy die hiermee de dubbel won. Jan Huiskes won met 4-1 de finale van de verliezersronde tegen Robin Huysmans. De hoogste uitworp was voor Wilco Vermeulen met 164. Jorgen Aerts gooide 150 uit, Jan Huiskes deed dat vanaf 121.
Andere 100+ finishes waren er voor Corné van Mastrigt 121, Mario Robbe 116, Tim Kaijser 102 en Willy van de Wiel 101. In totaal werd er 47 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Ook hierin was Willy van de Wiel de beste met zeven stuks. Cedric Taymans had er vijf stuks. Viermaal 180 was er voor Wilco Vermeulen, Jan Huiskes en Tony Martinez. Wesley Bour, Rowdy Schoormans en Dean de Wulf produceerden er drie. Tweemaal 180 hadden Robin Huysmans, Tim Kaijser, Joep Smetsers, Mario Robbe en Jorgen Aerts. Een keer 180 was er voor Marjolein Noijens, Ronny Evenepoel, Marc Bartier en Mark Bakx.

De uitslagen:
Winnaar singeltoernooien:
1. Willy van de Wiel
2. Tim Kaijser
3. Rowdy Schoormans
Jorgen Aerts
5. Mario Robbe
Corné van Mastrigt
Nico Steenbergen
Dean de Wulf

Het volgende toernooi vindt plaats op zondag 6 november om 13.30 uur. Kijk ook op www.falkie.nl of de Facebookpagina van café de Valk.

Tekst: Jan Smans

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws