Winst Oranjebar Super Ranking 23 is voor Jermaine Wattimena Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Winst Oranjebar Super Ranking 23 is voor Jermaine Wattimena

Winst Oranjebar Super Ranking 23 is voor Jermaine Wattimena

De aanwezige deelnemers starten als gewoonlijk met een groepsfase waaruit Tom Mulder, Jeffrey Brands, Gian van Veen, Oswin Streden, Andre Steenbakker, Jermaine Wattimena, Leon Kellenaar en Ted Ebbers overbleven als kwartfinalisten.

Jeffrey, Ted, Jermaine en Oswin wisten hun kwartfinalewedstrijden te winnen en vervolgens was Jermaine met 4-0 te sterk voor Ted in de eerste halve finale. In de tweede halve finale ging Oswin met 1-4 onderuit tegen Jeffrey Brands waarmee de finalisten van deze dag bekend waren.

In de verliezersronde ging de finale tussen Hermie van Orsouw en Wesley Smits. Hermie speelde een gedegen wedstrijd en trok met 4-2 de winst in de troostfinale naar zich toe.

Vervolgens deed Jermaine Wattimena hetzelfde in de finale van het hoofdtoernooi. Zonder in de problemen te zijn geweest wist Jermaine hierin met 2-5 af te rekenen met Jeffrey Brands. Dat de dagzege terecht naar de man uit Westervoort ging stond niet ter discussie, zeker als men de hoge finishes die hij wist te gooien (170-160-121-113-109) mee rekent.

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Jermaine Wattimena 2. Jeffrey Brands 3. Oswin Streden en Ted Ebbers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 3 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 27 mei 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws