Yoeri Duijster neemt heft in handen met dagwinst tijdens speeldag 5 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Yoeri Duijster neemt heft in handen met dagwinst tijdens speeldag 5

Yoeri Duijster neemt heft in handen met dagwinst tijdens speeldag 5

Met vier groepen werd afgelopen dinsdag begonnen aan de vijfde speeldag van de OSR 23. De acht beste die overbleven waren dit keer Lincy Gloudemans, Wim Donkers, Yoeri Duijster, Davy van der Zande, Oswin Streden, Jermaine Wattimena, Peter van den Broek en Mark Giepmans.

In de halve finales stonden vervolgens Yoeri en Davy (8x 180) tegenover elkaar in een wedstrijd die met 4-2 naar Yoeri ging en in de andere halve finale werd Jermaine de winnaar na een nipte 4-3 overwinning op Oswin. Een herhaling van de finale van afgelopen week was het vooruitzicht.

Van de deelnemers in het veriezerstoernooi bleven Tom Mulder, Paul Hendrix, Vinnie Besselaar en Leon Kellenaars over in de halve finale. Paul en Vinnie wisten zich voor de finale te plaatsen, beide via een 3-1 overwinning op hun tegenstander. In de troostfinale die volgde bleek Paul de gelukkigste in een partij tegen Vinnie die tot het gaatje ging. Met 4-3 werd Paul de winnaar

De finale van het hoofdtoernooi was een herhaling van die van afgelopen weel et dien verstande dat de rol van beide finalisten nu omgedraaid was. Dit keer was Yoeri Duijster (7x 180) de man die alle foutjes afstrafte en iedere kans aangreep om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Jermaine had vandaag geen verweer tegen het spel van Yoeri en moest zowaar een 5-0 “Whitewash” nederlaag slikken wat hem niet vaak overkomt. Voor Yoeri telde de punten en het eerherstel na de nederlaag van afgelopen week.

Uitslag kwalificatie dag 5: 1. Yoeri Duijster 2. Jermaine Wattimena 3. Oswin Streden en Davy van der Zande.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 18 juli 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws