Yoeri Duijster ook de sterkste op speeldag 4 van Oranjebar Super Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Yoeri Duijster ook de sterkste op speeldag 4 van Oranjebar Super Ranking

Yoeri Duijster ook de sterkste op speeldag 4 van Oranjebar Super Ranking

Speeldag 4 van de 20e Oranjebar Super Ranking kende een deelnemersveld van 22 spelers. Met vijf groepen werd er gestart waarvan er uiteindelijk acht kwartfinalisten overbleven nadat Levy Frauenfelder en Mark Giepmans hun voorwedstrijd hadden verloren.

Hierdoor mochten Rick Veugelers, Davy van der Zande, Yoeri Duijster, Gian van Veen, Wouter Vaes, Oswin Streden, Patrick Opbroek en Bjorn Brans verder strijden voor de dagzege. Van dit achttal wisten Patrick, Yoeri, Wouter en Rick zich te plaatsen voor de halve finale en bleven uiteindelijk Wouter en Yoeri over om te bepalen wie deze dag het maximale aantal punten zou veroveren.

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Thomas Thijs (na 2-3 winst op Lincy Gloudemans) en Dimitri Triekens (3-1 winst op Randy Oosterbruggen). Een serieuze troostfinale die over het maximale aantal legs ging en uiteindelijk met 3-4 gewonnen werd door Dimitri.

Vervolgens was het de beurt aan Wouter Vaes en Yoeri Duijster, die zijn derde opeenvolgende finale speelde, om uit te maken wie er met de dagzege vandoor ging. Een prachtige finale volgde waarbij de spelers elkaar nauwelijks iets toegaven. De overwinning ging tenslotte met 5-4 naar Yoeri die hiermee voor de derde week op rij de dagzege greep.

Wouter Vaes was met een154 check-out wel verantwoordelijk voor de hoogste finish van de avond waarop de Mysterie box (157-131-115) ongeopend bleef. De titel 180-koning ging naar Yoeri Duijster.

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Tekst: Dart Youngstars Management

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws