Zaterdag: ProConnect Open Zeeland Darts met meer dan €5.000,- Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zaterdag: ProConnect Open Zeeland Darts met meer dan €5.000,-

Zaterdag: ProConnect Open Zeeland Darts met meer dan €5.000,-

Zaterdag 3 september is het eindelijk weer zover. Het grootste dartstoernooi van Zeeland vindt opnieuw plaats in Sporthal de Belt. Afgelopen jaar trok dit evenement meer dan 200 darters uit binnen en buitenland, en verwacht wordt dat er dit jaar opnieuw vele bekende gezichten aan de oche verschijnen.

Afgelopen jaren werd de Open Zeeland achtereenvolgens gewonnen door Tony West, Jan Dekker, Danny Noppert en Benito van de Pas. Bij de vrouwen was Aileen de Graaf drie keer de sterkste, Karin Krappen won de vierde editie.

De voorinschrijving is reeds gesloten, maar je kunt wel zeker zijn van jouw startplaats op het Open Zeeland. Reserveer snel via de website www.dartszeeland.nl en zorg dat je je meld voor 11:30 (heren) / 12:30 (dames) bij de wedstrijdtafel om je inschrijving compleet te maken.

Opnieuw bedraagt de totale prijzenpot meer dan €5000,-, waarvan €2000,- voor de heren klaarligt. De winnaar bij de dames ontvangt €500,-.

Publiek is uiteraard van harte welkom en hoeft geen entree te betalen!

Wil je meer informatie over het toernooi of heb je vragen over dit dartsspektakel?

Kijk dan op www.dartszeeland.nl of mail Stichting Darts Zeeland via [email protected]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws