Zondag 19 maart: Mydartstraining Reloaded! MainEvent & FunEvent Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag 19 maart: Mydartstraining Reloaded! MainEvent & FunEvent

Zondag 19 maart: Mydartstraining Reloaded! MainEvent & FunEvent

Op zondag 19 maart organiseert Mydartstraining haar tweede dartsevent. In sporthal Laterr te Diemen start om 11:15 uur het HighRollertoernooi. Er zijn nog 4 plaatsen voor dit toernooi beschikbaar. Tijdens dit toernooi worden de spelers als echte profs wordt behandeld en krijgt de top 24 van 48 betaald. De winnaar gaat naar huis met €1500,-.

Voor de spelers die €75,- inschrijfgeld te duur vinden is er het MainEvent. Dit dartstoernooi start om 14:30 uur en inschrijven is mogelijk tot 19 maart 13:30 uur. Online kan er ook ingeschreven worden. Als je je online inschrijft is het inschrijfgeld lager dan wanneer je je op 19 maart inschrijft. Inschrijven kan via www.mydartstraining.nl

HighRoller
Het HighRoller toernooi start om 11.15uur. Met €1500,- voor de winnaar, de top 24 betaald, vanaf de poulefase een lang format, en het gegeven dat de spelers niet hoeven te schrijven, is dit toernooi een must voor iedere “brooddarter”. Ook krijgen alle spelers van het HighRoller toernooi een ontbijt.
Start poules van 3, best of 9 legs. Nummers 1 en 2 gaan door naar de winnaarsronde, nummers 3 stromen gratis door naar het MainEvent, wat start om 14:30 uur.

Voor het HighRoller Event zijn er nog 7 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan online via www.mydartstraining.nl. De loting staat gepland op vrijdagavond, en zal worden gepubliceerd worden op de website van Mydartstraining.

Het deelnemersveld is hier te zien: http://darttraining.nl/deelnemers-highroller/

MainEvent
Het MainEvent start om 14:30 uur. Inschrijven is mogelijk tot 13:30 uur of online via www.mydartstraining.nl

Start : Knock-out best of 7 legs, winnaars- en verliezersronde
Het MainEvent is een mooi toernooi voor spelers die regelmatig toernooien afgaan. We starten direct met een lang format en proberen zo snel mogelijk naar best of 9 legs te gaan. Dit is afhankelijk van de tijd. Op 19 maart wordt het aantal betaalde plaatsen bekend gemaakt. Er is voor de winnaar gegarandeerd €350,-.

FunEvent
Het FunEvent start om 13:30 uur. Inschrijven is mogelijk tot 12:30 uur of online via www.mydartstraining.nl

Start : poulefase best of 3 legs, iedereen gaat door naar de winnaarsronde. Plek in de poule bepaalt de plaats in je knock-out-sheet.

Het FunEvent is bedoeld voor spelers die pas zijn begonnen met darten of puur darten voor de gezelligheid.

Kom aanstaande zondag gezellig langs om kennis te maken met Mydartstraining! Doordat er verschillende darttoernooien worden georganiseerd, is het voor iedereen een leuke middag om gezellig mee te doen. Vind je het HighRoller event te duur, en ben je niet goed genoeg voor het MainEvent? Doe dan gezellig mee met het FunEvent.

Daarnaast introduceert Mydartstraining ook haar software aan dartend Nederland. Alle persoonlijke resultaten worden opgeslagen op www.mydartstraining.nl en elk toernooi (van de poulefase tot de knockout) wordt online opgeslagen. Hierdoor kan iedereen alle uitslagen terug zien op een overzichtelijke manier.

Tot 19 maart!

Zondag 19 maart: Mydartstraining Reloaded! MainEvent & FunEvent
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws