Zondag het open Mydartstraining met €1250 te verdienen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag het open Mydartstraining met €1250 te verdienen

Zondag het open Mydartstraining met €1250 te verdienen

Op zondag 1 mei 2016 zal Mydartstraining aftrappen met de geldtoernooien. Om kennis te maken met Mydartstraining, zal het eerste toernooi een open toernooi worden waar iedereen aan mag meedoen. Ook al heb jij je in een andere klasse ingeschreven, deze dag mag je meedoen om te meten waar je staat.
In verband met te weinig animo voor de hoofdklasse zal dit toernooi worden veranderd in een open toernooi waarbij iedereen kennis kan maken met het beste systeem van Nederland.

Mydartstraining wilt dit jaar de software gaan promoten die ontwikkeld is voor de dartssport. Om mee te mogen doen met de geldtoernooien kost het lidmaatschap €37,50 op jaarbasis en hiermee ben je speelgerechtigd voor alle geldtoernooien in de klasse die jij wilt spelen. Maar op 1 mei is het lidmaatschap niet vereist, wij zullen dit toernooi open gooien en maken er een gezellige en sportieve dag van!

Het toernooi start om 14:00 uur, en inschrijven is mogelijk tot 13:00 uur. Om 13:30 uur zal er een korte presentatie worden gegeven waarbij wordt uitgelegd wat het vernieuwende is van Mydartstraining, en wat jij allemaal voor voordelen hebt van het lidmaatschap.

Meer info? Klik hier voor de website van MyDartstraining of vul een van de twee formulieren in onderaan dit artikel.

Dartfreakz ondersteund MyDartstraining, lees binnenkort meer over MyDartstraning wat een nieuwe dimensie zal toevoegen aan de dartsport. Maak zondag in Amsterdam kennis door vrijblijvend deel te nemen aan dit open toernooi waarbij gegarandeerd 1250 euro te verdelen is.

Gebruik onderstaande formulieren om meer info te ontvangen.
[gravityform id="33" title="true" description="true" ajax="true"]
[gravityform id="34" title="true" description="true" ajax="true"]

Zondag het open Mydartstraining met €1250 te verdienen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws