2 Tickets voor Premier League Ahoy liggen klaar, wie wil ze hebben? PDC
PDC

2 Tickets voor Premier League Ahoy liggen klaar, wie wil ze hebben?

2 Tickets voor Premier League Ahoy liggen klaar, wie wil ze hebben?

Namens Dartfreakz.nl hebben we 2 tickets voor de Premier League in Ahoy liggen welke op donderdagavond 19 april Rotterdam zal plaatsvinden. De speelavond waarbij Nederland voor de derde keer zal worden bezocht voor de Premier League was in recordtijd uitverkocht. Veel liefhebbers grepen dan ook naast deze felbegeerde tickets.

Je maakt nu echter gratis kans om alsnog met een vriend of vriendin af te reizen naar Ahoy Rotterdam om samen met 10.000 andere supporters Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld toe te zingen.

Wat dien je hiervoor te doen? Simpel, neem deel aan de Premier League dartpoule en je maakt automatisch kans!

Daarnaast win je met jouw voorspellingen nog een prijs wanneer je eindigt in de top 3. Naast dat het voorspellen van de wedstrijden het extra leuk maakt om de Premier League te volgen maak je ook nog kans op een Winmau Blade 5 dartbord (1e prijs), een Cosmo dartpakket (2e prijs) of een Michael van Gerwen Accessory kit (3e prijs).

Het verloten van de Premier League kaarten gebeurd uiteraard al eerder en zal gebeuren onder alle deelnemers van de dartpoule!

[DEELNEMEN DARTPOULE]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws