Adrian Lewis gooit een 9-darter tijdens de Premier League in Belfast PDC
PDC

Adrian Lewis gooit een 9-darter tijdens de Premier League in Belfast

Adrian Lewis gooit een 9-darter tijdens de Premier League in Belfast

Hoewel Adrian Lewis met niet al te veel vertrouwen naar Belfast afgereisd zal zijn, aangezien hij voor vandaag geen van zijn zeven partijen in de SSE Arena wist te winnen, zal hij voortaan een mooie herinnering aan deze locatie met zich meedragen. In zijn partij tegen James Wade kwam hij immers op 5-5, nadat hij 4-1 had voorgestaan via een 9-darter. Dit was zijn tweede 9-darter in een week tijd, aangezien hij afgelopen vrijdag tijdens er ook al een liet noteren. Hij deed dit via 180, 177 en 144.

De laatste 9-darter in de Premier League was inmiddels bijna vier jaar geleden. Op 17 mei 2012 liet Simon Whitlock er een noteren tegen Andy Hamilton. Het was tevens de vierde keer dat Adrian Lewis hem op een TV-toernooi gooit. Voor James Wade was het de zevende keer dat hij een 9-darter tegen kreeg op een TV-toernooi. 'Jackpot' zorgde vandaag voor de zevende 9-darter in de Premier League. Het is inmiddels al 48 keer gebeurd dat er een 9-darter op een TV-toernooi gegooid is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws