Adrian Lewis: ''Rob Cross gaat de top 16 van de wereld halen'' PDC
PDC

Adrian Lewis: ''Rob Cross gaat de top 16 van de wereld halen''

Adrian Lewis: ''Rob Cross gaat de top 16 van de wereld halen''

Adrian Lewis was na afloop van zijn 11-8 overwinning tegen Rob Cross dolblij met zijn overwinning op deze lastige tegenstander, die hij een grote toekomst voorspelt. Jackpot zei het volgende: ''Ik ben erg blij. Ik wist dat het lastig zou worden, want Rob had niets te verliezen. Hij is echt een geweldige speler en ik moest diep gaan om hem te verslaan. Ik vind hem echt wereldklasse en hij kan de top 16 halen, zonder twijfel. Het doet me goed dat ik deze partij heb gewonnen mede door mijn voorbereiding als gevolg van mijn operatie. Ik heb de afgelopen twee maanden nauwelijks getraind en ik had dan ook geen verwachtingen bij aanvang van dit toernooi. Dus ik had direct getekend als je had gezegd dat ik de kwartfinale zou halen. Ik houd ervan om te darten en mijn honger naar de winst is er.''

Rob Cross behoort tijdens de Dutch Darts Masters in Maastricht van 1 tot en met 3 september in ieder geval tot de top 16, net zoals spelers als Michael van Gerwen, Kim Huybrechts, Benito van de Pas en Jelle Klaasen. Jij kan live aanwezig zijn als je via deze link je kaarten op tijd bestelt. Wacht niet te lang er zijn al verschillende sessies uitverkocht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws