In Ahoy zijn 180-ers geld waard voor Fonds Gehandicaptensport PDC
PDC

In Ahoy zijn 180-ers geld waard voor Fonds Gehandicaptensport

In Ahoy zijn 180-ers geld waard voor Fonds Gehandicaptensport

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vindt de Premier League Darts plaats in Rotterdam Ahoy. Naast de Nederlandse toppers Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is de absolute wereldtop twee avonden live te bewonderen. Fonds Gehandicaptensport is als goede doel gekoppeld aan beide edities. Om para-darts in Nederland te ondersteunen, doneert de internationale dartsorganisatie PDC € 180,- aan het Fonds bij elke 180-er die wordt gegooid.

Een deel van de bijdrage van de PDC zal Fonds Gehandicaptensport gebruiken om in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond para-darts in Nederland te ondersteunen, zodat meer mensen met een handicap de mogelijkheid krijgen om te starten met deze sport. De sport is zowel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke als een verstandelijke handicap.

“Wij zijn de PDC dankbaar voor deze waardevolle geste”, aldus Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “Uiteraard hopen wij dat de darters tijdens de Premier League Darts in goede vorm verkeren en dat er vele 180-ers gegooid worden. Met als doel een mooie bijdrage voor de ondersteuning van para-darts in Nederland. Het feit dat ook Ahoy en RTL7 bereid zijn om mee te werken om aandacht te vragen voor para-darts en de gehandicaptensport, maakt mij extra dankbaar!”

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws