Anderson na 1/2 finale "Ik zal sterker terugkomen, hou mij in de gaten!" PDC
PDC

Anderson na 1/2 finale "Ik zal sterker terugkomen, hou mij in de gaten!"

Anderson na 1/2 finale "Ik zal sterker terugkomen, hou mij in de gaten!"

Gary Anderson heeft ondanks een goed optreden in de halve finale van de World Matchplay 2014, afscheid moeten nemen van het toernooi. Anderson die het gehele jaar in goede vorm verkeert, was zo dichtbij de felbegeerde finale. In een prachtige halve finale partij tegen Phil Taylor was de Schot sensationeel. Hij heeft alles gegeven, het had zijn avond kunnen zijn. De mannen waren aan elkaar gewaagd, de thriller had beide kanten op kunnen gaan. Maar Phil Taylor wist op bepaalde momenten op zijn ouderwetse manier toe te slaan.

The Power won uiteindelijk met 17-15. Beide spelers waren goed voor een gemiddelde van 105. Ondanks hij de finale aan zijn neus voorbij zag gaan, mag Gary Anderson terugkijken op een geslaagd toernooi. Deze halve finaleplek was zijn beste prestatie tot nu toe op de World Matchplay. Ook heeft hij weer een plek kunnen bemachtigen in de top acht van de wereld. Volgens The Flying Scotsman zal hij veel meer laten zien.

'Dit was de echte Phil Taylor. Ik heb alles gegeven. Maar als Phil op deze manier voor de dag komt, kan hij iedereen verslaan. Mensen wonnen van Phil toen hij een mindere periode had, maar hij is terug. Ik heb ook in een dip gezeten maar nu ben ik ook terug en momenteel geniet ik van mijn spel. Ik zal sterker terugkomen, dat beloof ik. Ik ben trots op mijn spel en het zal alleen maar beter worden. Zeker weten. Ik vorm nu een bedreiging voor de andere spelers, ze moeten daarom op hun hoede zijn. Ik weet waartoe ik in staat ben. Phil Taylor had zijn beste spel nodig om mij te verslaan. Ik ben weer goed in vorm. Hou mij de rest van het jaar in de gaten!'

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws