Anderson ook in actie op Sydney Darts Masters; Australiër pakt ticket PDC
PDC

Anderson ook in actie op Sydney Darts Masters; Australiër pakt ticket

Anderson ook in actie op Sydney Darts Masters; Australiër pakt ticket

Kyle Anderson zal ook op de Sydney Darts Masters in actie komen. De Australiër heeft zich van een plek kunnen verzekeren voor het laatste World Series of Darts evenement door het maandag gespeelde kwalificatietoernooi te winnen. Anderson die op het PDC WK 2014 een 9-darter produceerde, zal voor de tweede keer op rij op de World Series of Darts in actie komen voor eigen publiek.

Voor de afgelopen Perth Darts Masters ontving Kyle een wildcard. Hij strandde meteen in de eerste ronde waar de latere runner-up Michael Van Gerwen een maatje te groot was. Anderson wist zich ook voor de editie van 2013 te kwalificeren. Ook toen lootte hij een zware tegenstander, namelijk Phil Taylor die hem ook kansloos achterliet.

De voormalige nummer één van Australië pakte zijn ticket voor de Sydney Darts Masters na winst op Rob Szabo, World Cup of Darts deelnemer en voormalige kampioen van Nieuw-Zeeland. Justin Miles, qualifier van de Perth Darts Masters, werd in de kwartfinale verslagen. Ook op de Sydney Darts Masters is Kyle Anderson ongeplaatst. Paul Nicholson en de qualifier van Nieuw-Zeeland, Warren Parry, zullen de Sydney Darts Masters ook als ongeplaatste spelers betreden, evenals de top 4 van de Australische Grand Prix Order of Merit op 26 augustus en een laatste qualifier die op dinsdag bekend zal zijn.

Winnaar van de Sydney Darts Masters 2013 Phil Taylor en runner-up Michael van Gerwen zullen wederom om de titel strijden. Simon Whitlock, Peter Wright, Dave Chisnall, James Wade en wildcardhouder Raymond van Barneveld zijn ook van de partij. Huidig Lakeside kampioen en voormalige BDO-er Stephen Bunting ontving ook een wildcard, hij zal zijn World Series of Darts debuut maken. Genoemde spelers zijn geplaatst.

De Sydney Darts Masters wordt van donderdag 28 augustus tot en met zaterdag 30 augustus gespeeld. De eerste ronde wordt op donderdag gespeeld, de kwartfinales op vrijdag, het toernooi wordt op de zondag afgesloten met de halve finales en de finale.

Uitslagen kwalificatietoernooi Sydney Darts Masters

Laatste 16
Jeremy Fagg 5-0 Peter Sutton
Rob Szabo 5-0 Russell Stewart
Dave Marland 5-1 Brian Roach
Craig Pullen 5-1 Tina Osborne
Justin Miles 5-2 Paul Cotton
Don whittington 5-2 Bill Fergus
Kyle Anderson 5-3 Robbie King
Gordon Mathers 5-3 John Weber

Kwartfinales
Rob Szabo 5-1 Jeremy Fagg
Craig Pullen 5-3 Dave Marland
Justin Miles 5-3 Don whittington
Kyle Anderson 5-2 Gordon Mathers

Halve finales
Rob Szabo 5-1 Craig Pullen
Kyle Anderson 5-0 Justin Miles

Finale
Kyle Anderson 5-3 Rob Szabo

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws