Barney: “Ik had last van mijn rug, mijn zicht, een hypo en suikerziekte” PDC
PDC

Barney: “Ik had last van mijn rug, mijn zicht, een hypo en suikerziekte”

Barney: “Ik had last van mijn rug, mijn zicht, een hypo en suikerziekte”

Van Barneveld maakte geen sterke indruk in de partij tegen Mervyn King op het moment dat hij maar liefst 18 keer een dubbel-in miste tijdens de World Grand Prix in Dublin. Inmiddels heeft de Nederlander zich uitgelaten over dit voorval waarbij o.a. Roland Scholten na afloop van de partij in de uitzending van RTL 7 aanhaalde dat Barney respectloos was door niet op de dubbel 18 te blijven mikken.

Barney reageerde: "Ik trek me van Roland Scholten niks aan. Maar ik moet wel zeggen dat het niet goed was. Hij heeft ook wel een punt. Het was niet netjes. Ik had op het podium last van mijn rug en kreeg dus ook duidelijk een hypo. Dat is later ook onderzocht dat ik dus ook heel erg last had van mijn suikerziekte, waardoor ik ook slecht zicht kreeg.”

Morgen speelt Raymond van Barneveld in de eerste ronde van The Masters tegen Michael van Gerwen die afgelopen weekend de European Championship op imposante wijze wist te winnen. In de halve finale won hij hierbij van Barney waarbij hij o.a. een 9-darter wist te gooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws