Barney speelt toch niet met de nieuwe Unicorn pijlen op de WMP 2014 PDC
PDC

Barney speelt toch niet met de nieuwe Unicorn pijlen op de WMP 2014

Barney speelt toch niet met de nieuwe Unicorn pijlen op de WMP 2014

Raymond van Barneveld had zo graag met zijn nieuwe pijlen willen verschijnen op de World Matchplay 2014. Tijdens trainingen lagen de nieuwe pijlen al lekker in de hand. Maar op het toernooi in Blackpool kan Barney toch niet met zijn nieuwe pijlen spelen.

Van Barneveld verklaarde aan Dartfreakz: "Ik had graag zondag aan de oche verschenen met deze fantastische darts maar Unicorn moet nog een laatste aanpassing doen, waarna ik in augustus of begin september met deze nieuwe darts ga spelen". Op de achtergrond van de foto is ook een nieuwe Barney flight te zien die Unicorn op de markt gaat brengen. Ook de flight is een prototype waardoor we de flight niet volledig laten zien.

De Hagenaar zal het op de zondagavond tegen landgenoot Vincent van der Voort opnemen. Zij komen in de laatste partij in actie. De tegenstander in de tweede ronde wordt de winnaar uit de partij Simon Whitlock v Kevin Painter.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws