Belangrijke informatie voor deelnemers aan PDC WK Dartpoule PDC
PDC

Belangrijke informatie voor deelnemers aan PDC WK Dartpoule

Belangrijke informatie voor deelnemers aan PDC WK Dartpoule

Dartfreakz organiseert in samenwerking met Poules.com de PDC WK 2018 dartpoule. Zoals ieder jaar brengen we een dartpoule waarbij je jouw voorspellingen kan invullen waarmee het nog spannender wordt om het wereldkampioenschap te volgen.

LET OP: Aangezien de poule dit jaar wordt opgezet samen met Poules.com is de opzet iets veranderd.

FINALISTEN - voor toernooi invullen
Het kopje 'Finalisten' dient voor het toernooi begint volledig te worden ingevuld. Dit is de voorspelling tot aan de eindwinnaar welke je eenmalig dient in te vullen en waarvoor uiteraard punten worden uitgedeeld. Zodra het toernooi is begonnen kun je dit niet meer aanpassen.

TOTAAL - tijdens toernooi invullen
Daarnaast bestaat er nog een gedeelte 'Totaal' waarin je de uitslagen dient te voorspellen. Dit kan voor het toernooi maar dit kan je ook gedurende het toernooi invullen of aanpassen. De actuele sheet met actuele namen worden hierin continue bijgewerkt en de uitslagen voor de aankomende wedstrijden kun je hierin voorspellen tot iedere sessie begint. Ook hiervoor ontvang je punten.

Prijzen
Met je gratis deelname maak je kans op deze schitterende prijzen.

Voor deelname aan de dartpoule ga naar www.poules.com/dartfreakz.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws