Berry van Peer bemachtigt alsnog een PDC Pro Tour Card PDC
PDC

Berry van Peer bemachtigt alsnog een PDC Pro Tour Card

Berry van Peer bemachtigt alsnog een PDC Pro Tour Card

Vanochtend werd bekend dat Berry van Peer alsnog een PDC Pro Tour Card heeft weten te bemachtigen. Deze kaart kreeg hij vanwege zijn prestaties op de Development Tour afgelopen jaar en doordat Bradley Kirk bedankte voor zijn PDC Pro Tour Card om gezondheidsredenen. Berry van Peer wist namelijk het en het toernooi van de Development Tour op zijn naam te schrijven.

Berry van Peer geeft aan dat hij blij is met deze kans om in de grootste evenementen ter wereld te spelen tussen de PDC-sterren. Hij is van plan zoveel mogelijk toernooien af te lopen en zodoende proberen zich te kwalificeren voor de TV-toernooien.

Hij blikt tevens terug op zijn mooie tijd bij de BDO, waarin hij onder andere Nederland enkele keren heeft mogen vertegenwoordigen. Daarnaast wist hij eerder dit jaar de finale van het Open Japan te bereiken, waarin hij zijn meerdere moest erkennen in de beste Japanse steeltipdarter van dit moment Seigo Asada, die in januari nog op Lakeside stond. Vorig jaar boekte hij de zege op het Open Denemarken. Hij wilt deze kans niet laten glippen en op de vraag of het een goede beslissing is antwoordt hij dat we dat over twee jaar zullen weten.

Ten slotte bedankt hij zijn sponsors en degenen die hem steunen. Ook bedankt hij de NDB, waar het voor hem allemaal begon, en waar geweldige mensen rondlopen die hij zeer respecteert.

Eerder dit jaar wist hij al de kwartfinale van het WK softtip te bereiken. Tevens heeft hij van zich doen spreken op het wereldkampioenschap cricket door het koppeltoernooi te winnen en in het singeltoernooi de finale te bereiken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws