Blik op speelprogramma maakt wedstrijden vanavond interessant PDC
PDC

Blik op speelprogramma maakt wedstrijden vanavond interessant

Blik op speelprogramma maakt wedstrijden vanavond interessant

blikten we al op het speelprogramma van vanavond in Ahoy en in dit artikel richten we ons op de tussenstand. Michael van Gerwen staat met 18 punten stipt bovenaan gevolgd door Michael Smith en Rob Cross op 14 punten.

Het is met name spannend tussen Gary Anderson, Daryl Gurney en Simon Whitlock die met 10 en 11 punten nagenoeg gelijk staan. Voor The Flying Scotsman is het te hopen dat hij vanavond een goede avond kent. Hij heeft namelijk een zware loting met Michael Smith en Rob Cross die beiden boven hem staan.

Voor Gurney staat er ook een duel met The Voltage op het programma en Whitlock zal proberen om Barney te verslaan al zal hij het publiek niet op zijn hand hebben.

Raymond van Barneveld en Peter Wright zijn nagenoeg kansloos om nog mee te dingen naar een plek bij de play-offs. Ze hebben beiden slechts 8 punten en hebben bovendien 1 wedstrijd meer gespeeld dan de overige spelers.

Blik op speelprogramma maakt wedstrijden vanavond interessant
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws