Boris Krcmar pakt overwinning op derde DARTSLIVE softtip toernooi PDC
PDC

Boris Krcmar pakt overwinning op derde DARTSLIVE softtip toernooi

Boris Krcmar pakt overwinning op derde DARTSLIVE softtip toernooi

Onlangs werd in Shanghai het derde toernooi gespeeld van de serie DARTSLIVE 'Softtip Darts World Championship'. Met een nipte 3-2 overwinning op de Canadees Shaun Narain, heeft de Kroaat Boris Krcmar dit toernooi op zijn naam geschreven. Op weg naar zijn zege won van onder andere een Filipijns trio Christian Perez, Ronald Briones en Andy Villamor. Voor de voormalige WK en World Cup of Darts deelnemer is deze softtip titel de eerste, maar hij is wel één van de topspelers in het DARTSLIVE circuit.

Runner-up Shaun Narain won bij de laatste vier van Lourence Ilagan, die op de World Cup of Darts 2012 in actie kwam. In het deelnemersveld kwamen ook enkele grote namen voor zoals drievoudig wereldkampioen John Part, voormalige World Matchplay winnaar Larry Butler, World Cup of Darts deelnemer uit Spanje Antonio Alcinas en de legendarische en meest bekende speler uit Singapore Paul Lim. Ook Royden Lam uit Hong Kong was van de partij. Lam die samen met partner Scott MacKenzie de laatste 16 wist te bereiken op de World Cup of Darts 2014, kwam tot de laatste 16.

Het eerste toernooi, gehouden in Macau, Azië, werd gewonnen door kwartfinalist van de World Grand Prix 2007 Adrian Gray. Het tweede softtip toernooi van DARTSLIVE was een prooi voor WK en World Cup of Darts deelnemer Haruki Muramatsu. De Japanner pakte zijn zege in La Rochelle, Frankrijk. In 2014 staan er nog twee DARTSLIVE softtip toernooien op het programma, te weten op 28 september in Japan en 1 november in Las Vegas. Na het laatste toernooi is de definitieve DARTSLIVE ranking bekend. De beste acht spelers van deze ranking spelen begin 2015 op de SUPERDARTS Play-Offs.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws