Bwin nieuwe hoofdsponsor van de PDC Grand Slam of Darts PDC
PDC

Bwin nieuwe hoofdsponsor van de PDC Grand Slam of Darts

Bwin nieuwe hoofdsponsor van de PDC Grand Slam of Darts

Bwin is de grootste aanbieder van de online sportweddenschappen en gaming. Deze aanbieder staat onder andere goed bekend om de vele , waaronder een mooie welkomstbonus. Echter gaat dit artikel niet in op deze bonussen, maar over het grote nieuws van de PDC Grand Slam. Deze Dart sponsor wil jou graag iets mededelen.

Het grote nieuws: Bwin en PDC Grand Slam gaan samen
Bwin is de nieuwe titelsponsor van de Professional Darts Corporation's Grand Slam Of Darts. De online bookmaker sponsort het evenement dit jaar en het jaar daarna. Het toernooi vindt plaats in het Engelse Wolverhamptom. Het jaarlijkse toernooi staat vanaf nu bekend als de Bwin Grand Slam of Darts. De Grand Slam begint met een 'round-robin group phrase' en eindigt met een knock-out toernooi.

De Grand Slam of Darts is een jaarlijks terugkerend toernooi. Dit toernooi wordt gespeeld door de winnaars van de televisietoernooien van de PDC en de BDO.

Darten is enorm populair en het is goed om dat opnieuw te koppelen aan de PDC om dit prestigieuze toernooi te sponsoren, zo verklaart Bwin chief marketing officer Adam Lewis.

PDC Grand Slam vindt het geweldig om Bwin te verwelkomen als de nieuwe titelsponsor voor de Grand Slam of Dart. Hun eerdere sponsoring van het World Cup of Darts zorgde voor een giga groei van het evenement in Duitsland in 2014 en 2015. Natuurlijk hopen ze weer op zo'n gigantische groei. Dat zou het evenement nog groter en populairder maken.

De 2017 editie van de Grand Slam Of Darts wordt gespeeld tussen 11 en 19 november. De winnaar krijgt zo'n 110.000 pond. Hieronder in het artikel volgen de verdere te winnen prijzen. De Bwin Grand Slam of Darts wordt live uitgezonden op Sky Sports en RTL7 van 11 tot 19 november vanuit de Wolverhampton Civic Hall.

Poules
Bwin Grand Slam of Darts toont veel overeenkomsten met de Champions League. Dit toernooi wordt namelijk ook gespeeld in poules. Er zijn in totaal 8 soorten poules. In elke pool is er een geplaatste speler ingedeeld.

Het prijzengeld
Wat kunnen de winnaars van de Grand Slam of Darts verdienen? Zie onderstaand het prijzengeld:
Winnaar: 100.000 pond
Halve finalist: 25.000 pond
Kwart finalist: 25.000 pond
Bij de laatste 16: 7.500 pond
Verliezende finalist: 50.000 pond

Als je van sportgokken houdt, dan is dit een ideale kans voor jou om kans te maken op geld. Voorspel de winnaar van het toernooi. Zorg dat je zelf ook een winnaar wordt!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws