DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Co Stompé: “Van Gerwen is kwetsbaar en Taylor is kansloos” | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Co Stompé: “Van Gerwen is kwetsbaar en Taylor is kansloos”

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔18.mei 2017 17:27:28
Co Stompé: “Van Gerwen is kwetsbaar en Taylor is kansloos”

The Matchstick ziet dat de dominantie van Michael van Gerwen langzaam begint te wankelen. Daar waar het voorheen op voorhand nagenoeg vast stond dat Van Gerwen de titel zou gaan pakken is dit hedendaags een stuk minder vanzelfsprekend. De nummer één van de wereld oogt kwetsbaar. Een voorbeeld is de 6-0 overwinning die Peter Wright onlangs boekte op Michael van Gerwen tijdens de finale van de European Darts Grand Prix.

“Ik zal niet zeggen dat Van Gerwen niet gaat winnen, maar het is minder vanzelfsprekend dan voorheen. Hij is op een aantal punten kwetsbaar de laatste tijd”, aldus Co Stompé.

Hij vervolgt: “Hij is niet meer zo constant als vorig jaar. Er zitten nu ook mindere punten in zijn wedstrijden. Hij start bijvoorbeeld niet altijd even scherp meer. Hij is nog steeds de beste, maar niet meer oppermachtig.”

The Matchstick denkt wel te weten waarom Van Gerwen niet meer zo oppermachtig is als vorig jaar.

”Als je twee jaar op rij alle toernooien wint die er toe doen, is het denk ik ontzettend moeilijk om de scherpte te behouden. Hij heeft onlangs ook een kind gekregen. Daar wil je toch ook wat van meekrijgen, zeker als het nog zo jong is”, aldus Stompé.

Gevraagd naar de kansen van de vier heren die vanavond ik actie komen geeft Stompé aan dat het eigenlijk een strijd is tussen drie spelers aangezien hij Phil Taylor kansloos acht. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

15 May -Terugblik op sensationele laatste momenten finale Premier League

09 Oct -LET OP: Premier League tickets toch vanaf 11:00u in verkoop

04 Oct -Premier League ticketverkoop deze ochtend van start

02 Oct -Premier League-tickets vanaf 31 euro in de verkoop voor Rotterdam

21 Jun -Klassieker: Nederlander imiteert alle callers met eigen 180!