Colin 'Rampage' Roelofs tekent contract bij Hemeco Pro Darts Team PDC
PDC

Colin 'Rampage' Roelofs tekent contract bij Hemeco Pro Darts Team

Colin 'Rampage' Roelofs tekent contract bij Hemeco Pro Darts Team

Het bestuur van het Hemeco Pro Darts Team is er in geslaagd om een van de grootste talenten van misschien wel Europa te binden aan het Hemeco Pro Darts Team. Colin Roelofs heeft afgelopen dinsdagavond tijdens de wekelijks trainingsavond van het Hemeco Pro Darts Team zijn 2 jarig contract met het team ondertekend in bijzijn van het volledige bestuur, zijn nieuwe teammaten Gino Vos en Leon de Geus en natuurlijk zijn vader Angelo.

Colin is met grote afstand de huidige nummer 1 op de jeugd wereldranglijst van de WDF, waar hij met 420 punten maar liefst 180 punten voor staat op de nummer 2 Jaimy van Bavel. Tevens won Colin onlangs het Europees Kampioenschap singels en pakte hij met zijn mede spelers ook goud tijdens het teamtoernooi en de overall ranking.

Het Hemeco Pro Darts Team is enkele jaren geleden opgericht om Nederlands talent verder te helpen met hun internationale darts carrière, Colin heeft tot nu toe bewezen om over voldoende talent te beschikken om daar grote stappen in te gaan maken. Deze samenwerking is daarop een logisch vervolg, en het bestuur van het Hemeco Pro Darts Team is dan ook verheugd met deze nieuwe aanwinst!

Colin 'Rampage' Roelofs tekent contract bij Hemeco Pro Darts Team

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws