DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Column Harm Mol: “Ik wil dit nomineren voor tv moment van het jaar” | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Column Harm Mol: “Ik wil dit nomineren voor tv moment van het jaar”

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔11.januari 2017 16:32:55
Column Harm Mol: “Ik wil dit nomineren voor tv moment van het jaar”

Natuurlijk heb ik het ook gezien! En gehoord! De oorverdovende stilte die er viel in het vraaggesprek, live op tv, tussen Michael van Gerwen en Arjan van der Giessen. Michael redde het gesprek toen hij zag dat Arjan brak. Hij sprak nog net met een brok in de keel en roodomrande ogen drie volzinnen en daarna werd het nu al legendarische interview afgesloten. De kijker snikkend in verwondering achterlatend. Ik wil dit moment nu al nomineren als tv moment van het jaar en wat mij betreft wordt dit niet meer overtroffen.

Iedere dag worden we overspoeld met gespeelde emotie van programmamakers die zogenaamd meeleven. En haaks op deze tekentafel emoties stond Arjan op zijn geheel eigen wijze geen woord uit te brengen. Een moment vergelijkbaar met Olympisch goud op de brug, aan de rekstok of bij het volleybal. “En hij staat!” Zo stond van Gerwen er ook. Na een fantastische prestatie met roodomrande ogen voor de microfoon van onze nationale knuffelbeer Van der Giessen. En daar uitleggen wat het voor hem allemaal betekend en wat hij ervoor doen moet, om dit te bereiken.

Er kwam kritiek: “Verslaggeving van het jaar nul! Zo mag een interviewer zich nooit laten gaan!” was er binnen een aantal minuten te lezen. En wat hebben deze mensen ongelijk! Eerlijkheid wint het altijd! Ook deze mensen waren getuige van prachtige, oprechte tv. Van Gerwen die er nog drie keer zijn stopzinnetje uit krijgt: “Weet je wat het is.” En Arjan die afsluit met een brokkerig: “Gefeliciteerd.” Uiteraard met streekgebonden zachte ‘G’. Vervolgens vallen honderden kilo’s emotie elkaar in de armen en waren we getuige van een stukje legendarische tv.

Een schitterend moment dat voor Michael van Gerwen een geweldig jaar afsluit. Alles winnen met gemiddeldes waarvan iedereen duizelt. Er keer op keer weer staan. En nu op dit WK de hoogste drempel nemen die er voor hem lag. Een groot kampioen. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

19 Apr -Premier League Ahoy dag 2: Barney houdt hoop op play-offs levend

19 Apr -Loting en speelschema Euro Tour 4 zonder Van Gerwen

19 Apr -Premier League Ahoy dag 2: Van Gerwen speelt tegen Barney

19 Apr -Volledig interview tussen Michael van Gerwen en 10-jarige Silver

18 Apr -Van Barneveld pakt emotioneel de winst, MvG met 106.87 onderuit