European Darts Trophy vd Voort, Klaasen door naar de laatste 16 PDC
PDC

European Darts Trophy vd Voort, Klaasen door naar de laatste 16

European Darts Trophy vd Voort, Klaasen door naar de laatste 16

Dag twee van de European Darts Trophy brengt een oranje onderonsje tussen Ryan de Vreede en Vincent van der Voort. Pas in de zesde leg weet de Vreede op het scorebord te komen. Het is helaas de enige leg die de jonge Nederlander weet te pakken. Van der Voort is scherp begonnen aan zijn tour in Leipzig, met 6-1 is hij een ronde verder.

Ronny Huybrechts kwam net te kort tegen Andy Hamilton. De Engelsman komt met een 13- darter en een 112 finish 2-0 voor. De Belg maakt 2-1 waarna the Hammer met een 11- darter toeslaat voor 3-1. Het is de Engelsman die zelfs 4-1 maakt waarna Huybrechts aan zijn inhaal race begint. Met een 12- darter weet de Belg nog 5-4 te maken waarna Hamilton dubbel 8 vind voor de overwinning.

Klaasen stond oog in oog met the King. Met een 13- en een 14- darten met een 134 finish vliegen de vonken er af. Bij 2-2 neemt Klaasen de regie over, met een 13- darter komt hij 3-2 voor. De Nederlander staat 107 gemiddeld te spelen en komt op 4-2 met een 11- darter. Ook de 5-2 is voor Klaasen waarna King via 57 nog een legje weet te pakken. De oud wereldkampioen Klaasen laat zijn klasse zien en zet The King met 3-6 aan de kant.

Het toernooi is live te volgen via de stream van livepdc.tv. Ook is het livescorecenter van de PDC online, klik hier. Op Unibet zal tevens de stream te volgen zijn, klik hier om naar Unibet te gaan.

Middag sessie:
Wes Newton 6-3 Kevin Painter
Terry Jenkins 6-2 Shaun Narain
Vincent van der Voort 6-1 Ryan De Vreede
Michael Smith 6-2 Jyhan Artut
Justin Pipe 6-5 William O'Connor
Andy Hamilton 6-4 Ronny Huybrechts
Jamie Caven 3-6 Dean Winstanley
Mervyn King 3-6 Jelle Klaasen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws