Darts klassieker in 1/4 finales Perth Darts Masters: Barney treft Taylor PDC
PDC

Darts klassieker in 1/4 finales Perth Darts Masters: Barney treft Taylor

Darts klassieker in 1/4 finales Perth Darts Masters: Barney treft Taylor

De eerste dag van de Perth Darts Masters, het nieuwe World Series of Darts toernooi, is achter de rug. Alle acht geplaatste topspelers hebben de volgende ronde cq de kwartfinale bereikt. In de kwartfinale krijgen we de darts klassieker. Na hun eerste ronde overwinningen komen Phil Taylor en Raymond van Barneveld tegenover elkaar te staan. Voor de Nederlander een uitdaging om zijn rivaal voor de tweede keer in 2014 te verslaan. In mei dit jaar boekte een overwinning op Taylor. Dit gebeurde op de Premier League Darts waar de latere winnaar Raymond van Barneveld de nummer 2 van de wereld te sterk af was.

Michael van Gerwen zal het Australische publiek wederom moeten trotseren. Na zijn eerste ronde winst op Kyle Anderson, zal hij nu lokale held Paul Nicholson van zich moeten afschudden. De partijen James Wade v Peter Wright en Dave Chisnall v Simon Whitlock worden een herhaling van de Singapore Darts Masters. Op dat World Series of Darts evenement stonden deze mannen namelijk ook tegenover elkaar. Wade en Wright lootten elkaar in de eerste ronde. In deze ronde was een goed in vorm zijnde Wade te sterk voor zijn Schotse tegenstander. In Singapore troffen Chisnall en Whitlock elkaar in de kwartfinales waar de latere runner-up Simon Whitlock er met de zege vandoor ging.

De kwartfinales van de Perth Darts Masters zullen op zaterdag 23 augustus gespeeld worden, vanaf 13:00 uur Nederlandse tijd. Scores kunnen gevolgd worden via het live scorecenter van de PDC. Van de Perth Darts Masters zijn voorlopig geen beelden te zien. Er wordt geen live registratie van dit toernooi gemaakt en wedstrijden zijn niet eerder dan in september te zien via LIVEPDC.

Speelschema kwartfinales
Best of 15 legs
James Wade v Peter Wright
Dave Chisnall v Simon Whitlock
Phil Taylor v Raymond van Barneveld
Michael van Gerwen v Paul Nicholson

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws