DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Daryl Gurney: “Ik heb Whitlock niet aangeraakt, maar liep er langs” | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Daryl Gurney: “Ik heb Whitlock niet aangeraakt, maar liep er langs”

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔08.oktober 2017 14:42:03
Daryl Gurney: “Ik heb Whitlock niet aangeraakt, maar liep er langs”

Na afloop van de gewonnen finale van de World Grand Prix 2017 is er een interview afgenomen met Daryl Gurney. De Noord-Ier spreekt over het feit dat hij zijn snelheid moest aanpassen omdat het publiek zich tegen hem keerde en natuurlijk werd ook het incident besproken waarin hij tegen Simon Whitlock aanliep. Althans, Gurney ontkent dit en wijdt het aan de hoek van de camera.

Daryl Gurney: “Ik ben niet tegen Simon Whitlock aangelopen, maar misschien dat dit leek omdat de camera het shot van achter mij nam. Ik ben niet de speler die trucjes gaat uithalen om zijn tegenstander uit zijn ritme te halen. Af en toe moest ik mijn tijd nemen omdat het publiek zich tegen mij keerde. Zo was de dubbel 16 die ik gooide, nadat ik mijn tijd nam, enorm belangrijk. Als ik die niet had gegooid was de set voor Whitlock en zou hij de partij hebben gewonnen waardoor hij nu als winnaar tegenover je had gestaan.”

Het interview is te bekijken via onderstaande link. Aan het eind van dit interview wordt hij emotioneel omdat hij eraan wordt herinnerd dat hij zijn beste vriend, die is overleden en hij op zijn ketting altijd bij zich draagt, een grote trofee had beloofd. Deze missie is daarmee volbracht. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

24 Jun -DDO laatste 16: Van Gerwen sluit de middag af

23 Jun -DDO dag 2 avond: Michael van Gerwen en Steve West boeken winst

23 Jun -DDO 2e ronde middag: Avontuur voorbij voor Klaasen en Wattimena

21 Jun -Nederland op Six Nations Cup dit weekend te volgen via livestream

21 Jun -Loting en speelschema Danish Darts Open met 4 NL-ers