De laatste qualifiers voor de komende Perth Darts Masters zijn bekend PDC
PDC

De laatste qualifiers voor de komende Perth Darts Masters zijn bekend

De laatste qualifiers voor de komende Perth Darts Masters zijn bekend

De volgende stop voor de World Series of Darts wordt Perth, Australië voor de gelijknamige Perth Darts Masters. Dit nieuwe toernooi wordt van 22 tot en met 24 augustus gespeeld en bestaat uit 16 deelnemers. Ook op dit evenement komen acht PDC topspelers in actie, zij zijn geplaatst.

Michael van Gerwen, Phil Taylor, Simon Whitlock, Peter Wright en Dave Chisnall zijn geplaatst, evenals James Wade, Raymond van Barneveld en Paul Nicholson. James Wade, Raymond van Barneveld en Paul Nicholson mochten een wildcard in ontvangst nemen. Paul Nicholson was aanvankelijk een ongeplaatste speler maar aangezien Adrian Lewis de World Series of Darts evenementen laat schieten, mag The Asset dit toernooi als geplaatste speler betreden.

De acht geplaatste spelers worden vergezeld door acht qualifiers, waaronder de gebroeders Kyle and Beau Anderson die eveneens een wildcard ontvingen. De qualifiers betreden het toernooi als ongeplaatste spelers. Ook Warren Parry, kampioen van Nieuw Zeeland en winnaar van de Oceanic Masters, behoort tot één van de acht ongeplaatste spelers.

De overige vijf plekken waren toegewezen aan vier spelers van kwalificatietoernooien die op 16 en 17 augustus zijn gespeeld en aan de koploper van de Australische DPA Grand Prix Order of Merit op 17 augustus. Lawrence Ryder, Vinay Cooper, Justin Miles en Shane Tichowitsch hebben via de kwalificatietoernooien een plek voor de Perth Darts Masters kunnen afdwingen. Koploper van de Australische ranglijst David Platt (foto) maakt de lijst van qualifiers compleet.

De eerste ronde van de Perth Darts Masters wordt op vrijdag 22 augustus gespeeld, de kwartfinales op zaterdag 23 augustus. De halve finales en de finale worden vervolgens op zondag 24 augustus gespeeld. Op vrijdag en zaterdag gaat het toernooi om 13:00 uur Nederlandse tijd van start, op zondag om 11:00 uur Nederlandse tijd. De loting voor de eerste ronde zal woensdag verricht worden. De ongeplaatste spelers zullen elk een geplaatste speler loten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws