Evenementenhal Venray kijkt uit naar de Dutch Darts Masters '15 PDC
PDC

Evenementenhal Venray kijkt uit naar de Dutch Darts Masters '15

Evenementenhal Venray kijkt uit naar de Dutch Darts Masters '15

Het drie weken durende PDC WK darts, dat op het moment in het Alexandra Palace ‘Ally Pally' wordt gehouden in Londen is één van de sportieve hoogtepunten van het jaar. Op 4 januari zal daar de eerste wereldkampioen worden gekroond van2015. Vanaf 5 juni zal de PDC European Tour te gast zijn in Nederland. Voor de eerste keer is Venray de gastheer. In de Evenementenhal zullen de fans ongetwijfeld uit hun dak gaan tijdens de Dutch Darts Masters als de beste spelers ter wereld met grote precisie hun pijlen werpen en spelen voor een prijzenpot van 100.000 Britse ponden. Darts heeft in Nederland een bijzonder plek verworven, niet in het minst dankzij de successen van Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort.

De toernooien op de Europese Tour worden gehouden over drie dagen en omvatten een veld van 48 spelers. De 16 beste darters van de PDC Pro Tour ranking zijn automatisch gekwalificeerd voor de Europese tour en zijn op basis van hun ranking al geplaatst voor de tweede ronde. De overige 32 deelnemers komen uit een reeks kwalificatietoernooien.

Van 5 tot en met 7 juni zullen, in de Evenementenhal, topspelers en wereldkampioenen tegen elkaar strijden om de felbegeerde trofee. Tijdens de laatste editie van de Dutch Darts Masters die nog in Veldhoven werd gehouden, was het Michael van Gerwen die Mervyn King in de finale versloeg.

De toernooien van de PDC Europe worden gekenmerkt door een unieke sfeer en stemming, waaruit duidelijk blijkt dat darts in deze landen steeds populairder wordt. De professionals zullen zoals altijd het beste uit zichzelf proberen te halen, want ze willen allemaal kampioen worden. Ook dit jaar zal het weer ongelooflijk spannend worden.

"We zijn zeer verheugd om voor de eerste keer in Venray te gast te zijn en een enthousiast darts publiek op vele spannende wedstrijden te trakteren", aldus Werner von Moltke, voorzitter van de PDC Europe.

Om direct je toegangskaart aan te schaffen klik op onderstaande link. Voor een eventuele hotelovernachting in Venray hebben we ook de mogelijkheden hieronder op een rij gezet.

Klik hier voor kaartverkoop Dutch Darts Masters 2015
Klik hier voor hotelovernachting Dutch Darts Masters 2015

Voor kaartverkoop of hotelovernachtingen voor meer toernooien klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws