Duitser Max Hopp PDC wereldkampioen jeugd. Aspinall runner-up PDC
PDC

Duitser Max Hopp PDC wereldkampioen jeugd. Aspinall runner-up

Duitser Max Hopp PDC wereldkampioen jeugd. Aspinall runner-up

Tussen de halve finales en de finale van de Players Championships Finals werd de finale van het PDC jeugd WK gespeeld. Hierin speelden Max Hopp en Nathan Aspinall. Aspinall had een kans om Hopp te breken in de tweede leg, maar dat lukte hem niet. Mede hierdoor gingen de eerste tien legs met de darts mee, voordat Hopp in de elfde leg een doorslaggevende break forceerde.

Max Hopp 6-5 Nathan Aspinall
Aspinall leek op weg naar 2-0, maar hij ziet Hopp profiteren van zijn gemiste legdarts en op 1-1 komen. Hopp komt op 2-2 door 66 te finishen. Aspinall finisht 62 voor een 3-2 voorsprong. Via een 60-finish gaat Aspinall met 4-3 aan de leiding. Aspinall finisht 90 op de bull's eye voor een 5-4 voorsprong, nadat Hopp met een 150-score 32 had overgelaten. Hopp gooit zijn eerste 180'er van de finale in de beslissende elfde leg. Hopp mist drie matchdarts. Aspinall weet er niet van te profiteren, aangezien Aspinall een 101-finish op dubbel 16 mist. Hopp wint op zijn Duits met zijn vijfde matchdarts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws