DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Gary Anderson op dit moment 22 wedstrijden op rij ongeslagen | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Gary Anderson op dit moment 22 wedstrijden op rij ongeslagen

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔13.maart 2018 15:52:47
Gary Anderson op dit moment 22 wedstrijden op rij ongeslagen

Maar liefst 22 wedstrijden op rij wist Gary Anderson te winnen of gelijk te spelen. Het begon met de Premier League-avond in Berlijn waar hij een gelijkspel behaalde tegen Peter Wright. Een week later werd de Premier League-avond in Exeter noodgedwongen afgelast vanwege de barre weersomstandigheden.

Een dag later ging de UK Open wel door, ware het zonder publiek. De Schot wist goed om te gaan met de koude weersomstandigheden en pakte de titel in Minehead door op rij 6 wedstrijden te winnen.

Een week later ging de Premier League in Leeds wel door en wederom sleepte de Schot er een gelijkspel uit, dit keer tegen Daryl Gurney.

Afgelopen weekend werden de Players Championships 3 en 4 gespeeld en zoals bekend pakte de Schot hier een dubbelslag door beide dagen de winst op te eisen. In dit weekend won hij in totaal 14 wedstrijden en daarmee komt zijn huidige ongeslagen reeks op 22 wedstrijden te staan.

Om voor zo’n lange periode op een constant hoog niveau te presteren is opperste concentratie vereist. Middelen, zoals Cheqio, kunnen jou helpen om op je eigen niveau vergelijkbare prestaties te leveren zoals Anderson op dit moment. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

24 Jun -DDO laatste 16: Van Gerwen sluit de middag af

23 Jun -DDO dag 2 avond: Michael van Gerwen en Steve West boeken winst

21 Jun -Loting en speelschema Danish Darts Open met 4 NL-ers

17 Jun -PC 14 "Sterke Wattimena strandt ook dag 2 bij de L4", Wright wint

17 Jun -Discussie tussen Rob Cross en Ian White na Players Championship