Gary Anderson volgens Coral gedoodverfde winnaar UK Open 2018 PDC
PDC

Gary Anderson volgens Coral gedoodverfde winnaar UK Open 2018

Gary Anderson volgens Coral gedoodverfde winnaar UK Open 2018

En toen waren er nog acht op het UK Open 2018. Zondagmiddag gaat de FA Cup of Darts verder met de kwartfinales bestaande uit Rob Cross, Gary Anderson, Gerwyn Price, John Part, Corey Cadby, Steve West, David Pallett en Robert Owen. Bepaalde namen worden als 'verrassend' gezien bij de laatste acht, terwijl enkele grote namen en kanshebbers voor de titel het strijdtoneel vroegtijdig moesten verlaten.

Van het achtkoppige gezelschap wordt niet wereldkampioen Rob Cross, maar tweevoudig en back-to-back wereldkampioen Gary Anderson nu als grote favoriet gezien voor de UK Open 2018 titel. Coral, sponsor van UK Open, ziet de Schot zondagavond met de trofee in handen staan en de hoofdprijs van 70.000 pond in de wacht slepen. Na Anderson wordt 'New kid on the block' Rob Cross gezien als de kanshebber voor zijn tweede major titel, gevolgd door Corey Cadby en Gerwyn Price. Aangezien Anderson en Cross elkaar in de kwartfinale treffen, is The Flying Scotsman automatisch ook de favoriet om deze partij naar zich toe te trekken. Opvallende quotering is die van drievoudig wereldkampioen John Part. De Canadees krijgt niet veel vertrouwen van de bookies, hij kreeg de laagste quotering.

Zondagavond zal bekend zijn wie daadwerkelijk de UK Open 2018 titel op zijn naam heeft geschreven. De halve finales starten om 20:00 uur Nederlandse tijd. De kwartfinales starten vanmiddag om 13:45 uur Nederlandse tijd.
Kwartfinales:
David Pallett - Steve West
John Part - Robert Owen
Corey Cadby - Gerwyn Price
Gary Anderson - Rob Cross

De kansen volgens UK Open sponsor Coral:
7/4 Gary Anderson
2/1 Rob Cross
11/2 Corey Cadby
8/1 Gerwyn Price
16/1 Steve West
20/1 David Pallett
25/1 Robert Owen
33/1 John Part

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws