Van Gerwen: “Als ze in Las Vegas willen blijven, moeten ze dat doen” PDC
PDC

Van Gerwen: “Als ze in Las Vegas willen blijven, moeten ze dat doen”

Van Gerwen: “Als ze in Las Vegas willen blijven, moeten ze dat doen”

Gary Anderson sprak na zijn overwinning op Christian Kist zijn ongenoegen uit over het speelschema. Dat Michael van Gerwen op maandag pas in actie komt zat The Flying Scotsman niet lekker en dat liet hij duidelijk weten ook.

"Ik dacht dat de regerend kampioen altijd het toernooi opende. Maar Michael is schijnbaar verdwenen en speelt pas maandag," aldus de Schot. Dit is Van Gerwen ook ter ore gekomen en de Nederlander heeft er inmiddels ook op gereageerd: "Ik ben niet diegene die over het speelschema gaat. Vorig jaar speelde ik bijvoorbeeld op zaterdag, dat is elk jaar anders. Maar goed, als je je daar al druk om moet maken.”

Van Gerwen: “Als ze in Las Vegas willen blijven, moeten ze dat doen”

De Nederlander heeft wel een vermoeden waar de irritatie van zijn Schotse collega vandaan komt. Het heeft niet zozeer te maken met de World Matchplay maar mogelijk meer met het toernooi dat het weekend daarvoor werd gespeeld.

Van Gerwen: "Als zij nog een paar dagen langer in Las Vegas willen blijven, dan moeten ze dat lekker doen. Drie uur na de finale zat ik in het vliegtuig terug naar huis om te zorgen dat ik op tijd van mijn jetlag af ben en ik fit ben voor de World Matchplay. Ik weet wanneer ik mijn rust moet pakken en wat het beste voor me is.”

Het lijkt er dus op dat Gary Anderson na afloop van de US Darts Masters nog even wou genieten van zijn tijd in Las Vegas maar vanwege zijn vroege optreden op de World Matchplay zat dat er niet in.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws