Van Gerwen en Van Barneveld zeker van German Darts Masters PDC
PDC

Van Gerwen en Van Barneveld zeker van German Darts Masters

Van Gerwen en Van Barneveld zeker van German Darts Masters

De German Darts Masters, onderdeel van de World Series of Darts, zal van 20 tot en met 21 oktober plaatsvinden in de Castello Arena te Dusseldorf. Ook op dit toernooi zijn acht PDC-toppers uitgenodigd en zij zullen het in de eerste ronde opnemen tegen een Duitser. Dat Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Raymond van Barneveld en Phil Taylor zijn uitgenodigd zal niemand van opkijken. Ook James Wade lijkt een te verwachten keuze. Daryl Gurney kreeg in Las Vegas en Down Under de kans zich te bewijzen en pakte deze kans met beide handen aan en zal dan ook in Dusseldorf te zien zijn. De achtste PDC-topper is wellicht wat verrassend, dit is namelijk de Auckland Darts Master 2017 Kyle Anderson en niet Dave Chisnall, Adrian Lewis of Mensur Suljovic die velen verwacht zouden kunnen hebben.

Max Hopp en Martin Schindler zijn twee van de Duitsers die zich mogen laten zien. De laatste zes spelers zullen zich plaatsen via de German Superleague rankings op 9 oktober.

Deelnemersveld German Darts Masters
Top 8 (op volgorde van plek op de World Series of Darts ranking)
1. Gary Anderson
2. Michael van Gerwen
3. Phil Taylor
4. Peter Wright
5. Raymond van Barneveld
6. James Wade
7. Daryl Gurney
8. Kyle Anderson

Duitsers
Max Hopp & Martin Schindler, aangevuld met zes spelers van de German Superleague rankings op 9 oktober.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws