Van Gerwen: “Wie op mijn pad komt moet gewoon wijken, zo simpel is het” PDC
PDC

Van Gerwen: “Wie op mijn pad komt moet gewoon wijken, zo simpel is het”

Van Gerwen: “Wie op mijn pad komt moet gewoon wijken, zo simpel is het”

Vorig jaar was Van Barneveld verantwoordelijk voor de uitschakeling van Michael van Gerwen maar desondanks beweert Mighty Mike dat er geen wraakgevoelens naar boven komen, vooruitblikkend op de halve finale van vanavond waarin ze elkaar gaan treffen. Maar dat hij hem wil verslaan is duidelijk. Sterker nog, ongeacht wie hij eventueel nog gaat tegen komen ze zullen moeten wijken voor hem.

Van Gerwen spreekt tegenover de Telegraaf: "Ik wil wel graag winnen, maar dat heeft niets met de tegenstander Raymond van Barneveld te maken. Ik wil hier gewoon de titel pakken. Wie op mijn pad komt, moet gewoon wijken. Zo simpel is het."

In Nederland beleefden velen het als een sensatie dat Van Barneveld zorgde voor de uitschakeling van de 16-voudig wereldkampioen. Maar Van Gerwen was er niet van onder de indruk.

"Als Raymond net zoals gisteren tegen Phil Taylor gooit, dan gaat hij niet van mij winnen. Maar hij gaat gewoon goed tegen mij gooien. Dat doet hij altijd. We hebben vaak van elkaar gewonnen en verloren. Ik weet dat ik mijn eigen ding moet doen," aldus de nummer 1 van de wereld.

"Tot de vier of zes sets is een groot verschil. Dat is normaal gesproken in mijn voordeel. Ik moet zorgen dat ik Raymond onder druk ga zetten en de juiste dingen doe op de juiste momenten. Ik heb liever zware partijen. Al moet ik elke dag van de week zulke potten spelen. Daar leef ik voor, dat vind ik het leukste wat er is. Mij maakt het niet uit. Ik voel mezelf prima. Ik kijk niet naar een ander, ik moet gewoon mijn eigen ding doen," besluit de 1-voudig wereldkampioen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws