Van Gerwen: ''De World Matchplay is het grootste toernooi na het WK'' PDC
PDC

Van Gerwen: ''De World Matchplay is het grootste toernooi na het WK''

Van Gerwen: ''De World Matchplay is het grootste toernooi na het WK''

Michael van Gerwen blikte op de PDC-website vooruit naar de World Matchplay, waar hij op jacht gaat naar zijn derde titel op rij en vierde finaleplek op rij. In de eerste ronde treft de nummer een van de wereld Stephen Bunting op maandagavond.

''Het is een geweldig toernooi - na het WK is het het grootste rankingtoernooi en ik heb het er steeds goed gedaan. Vorig jaar pakte ik de titel tegen Phil Taylor en ik hoop dit jaar mijn titel te prolongeren. Het format en het toernooi ligt me goed. Het is een lang format en dat komt mij goed uit dus ik kijk er echt naar uit om weer mee te doen aan de World Matchplay. Ik benader het als ieder ander TV-toernooi. Het is een toernooi dat ik wil winnen. Het is een van de grootste toernooien en de druk komt vanzelf. Een beetje druk is nodig om te kunnen presteren en ik hoop mijn goede vorm van de laatste tijd door te kunnen trekken.''

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws