De Graaf opgenomen in team The Sportsman Management Company PDC
PDC

De Graaf opgenomen in team The Sportsman Management Company

De Graaf opgenomen in team The Sportsman Management Company

In Australie maakte Mac Elkin van de The Sportsman Management Company Ltd bekend dat ze Noord-Hollander Jeffrey de Graaf hebben toegevoegd aan hun team. De Brit Elkin verklaarde in samenwerking met hun zusbedrijf The Cleveland Arms Sports Ltd na diverse mailtjes en telefoontjes De Graaf toegevoegd te hebben aan hun team.

William Adamson van The Cleveland Arms zei: "We hebben Jeffrey's progressie in de PDC gevolgd en we zien steeds verbeteringen, we zijn allemaal erg blij met het werk dat Jeffrey heeft ingezet om aan boord te komen".

Via Facebook liet de 26-jarige de Graaf weten "Ik ben trots deel uit te kunnen maken van hun team. Ik hoop dat ik mezelf onder hun begeleiding net als vele andere kan verbeteren. De Graaf bedankt Mac Elkin en William Adamson voor hun vertrouwen en geloof in zijn talent"

De Graaf opgenomen in team The Sportsman Management Company

The Sportsman Management Company Ltd heeft ook spelers als Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts, Jelle Klaasen, Mensur Suljovic, Kyle Anderson, Dimitri van den Bergh, Mike de Decker, Corey Cadby en Glen Durrant op contract.

Foto Mac Elkin en jeffrey de Graaf Facebook.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws