Iedere 9-darter op PDC WK goed voor 18.000 pond naar goede doelen PDC
PDC

Iedere 9-darter op PDC WK goed voor 18.000 pond naar goede doelen

Iedere 9-darter op PDC WK goed voor 18.000 pond naar goede doelen

Hoofdsponsor van het PDC WK, William Hill, heeft toegezegd bij iedere 9-darter die op het aankomend wereldkampioenschap wordt gegooid 9.000 pond te schenken aan het goede doel Haven House Children's Hospice en aan het goede doel Parkinson's UK. In totaal bedraagt de schenking aan het goede doel hiermee 18.000 pond per perfecte leg.

De kans dat de goede doelen hiermee in de prijzen zullen vallen lijken groot, gezien het feit dat er afgelopen jaar twee 9-darters zijn gegooid en ook in 2013 werd de perfecte leg twee maal gegooid. Vorig jaar waren het Terry Jenkins en Kyle Anderson terwijl in 2013 de perfecte leg werd gegooid door Dean Winstanley en Michael van Gerwen. Mighty Mike miste hierbij overigens één pijl op dubbel 12 om twee perfecte legs achter elkaar gooien.

Mocht er ook dit jaar een 9-darter worden gegooid dan ontvangt de speler 10.000 pond. Bij meerdere perfecte legs zal dit bedrag worden gedeeld. Het prijzengeld voor de goede doelen zal echter per perfecte leg oplopen.

Namens Dartfreakz.nl organiseren we ook dit jaar weer een PDC WK Dartpoule. Voor deelname klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws