James Wade: ''De World Matchplay heeft het eerlijkste format.'' PDC
PDC

James Wade: ''De World Matchplay heeft het eerlijkste format.''

James Wade: ''De World Matchplay heeft het eerlijkste format.''

James Wade, die in 2007 de titel pakte en vijfmaal tweede werd (in 2006, 2008, 2011, 2012 en 2015, red.) in de Winter Gardens, en zaterdagavond zijn eerste wedstrijd speelt tegen Darren Webster.

Wade verklaart dit succes deels door zijn liefde voor dit toernooi: ''Dit is mijn favoriete toernooi. Ik houd van het publiek en ik ben een voorstander van het format. Het is een geweldig format en, in mijn ogen, het eerlijkste format. Op het WK kan je een wedstrijd winnen, terwijl je minder legs pakt dan je tegenstander. Ik denk dat dat mijn gedachten soms afleidt. Het is een leuk toernooi en dit toernooi gaat me dan ook aan het hart. Ik probeer daar te ontspannen en te genieten van mezelf. Ik heb hier een paar mooie herinneringen. Enkele mooie momenten uit mijn carrière heb ik hier beleefd en heb er verschillende prachtpartijen gezien. Persoonlijk ben ik ook betrokken geweest bij enkele toppartijen. Ik houd van de World Matchplay.''

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws