Jamie Caven mogelijk in de toekomst met oogglas op het podium PDC
PDC

Jamie Caven mogelijk in de toekomst met oogglas op het podium

Jamie Caven mogelijk in de toekomst met oogglas op het podium

Jamie Caven heeft vandaag bij de oogarts te horen gekregen dat hij een bril nodig heeft voor het lezen. Jabba, zoals zijn bijnaam luidt, is sinds hij 1,5 jaar oud was blind aan zijn rechteroog nadat hij gestoken was door een bij. In plaats van een bril heeft Caven dus genoeg aan een oogglas, ook wel een monocle genoemd. Dit laat hij zelf weten op zijn Twitter-account.

Vooralsnog heeft hij dit alleen nodig bij het lezen, maar mocht zijn linkeroog verder achteruit gaan dan is de volgende stap wellicht dat hij hiermee op het podium zal verschijnen. De laatste jaren zien we steeds meer brildragende spelers op het podium maar een monocle zagen we nog niet eerder voor de televisiecamera's.

Dat hij met één oog uitstekend uit de voeten kan, zonder dat hierbij diepte kan zien, heeft Caven meerdere malen al bewezen. Zo won hij al 7 keer een toernooi in de PDC Pro Tour.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws