KiKa veiling: Gesigneerd officieel wedstrijdshirt Michael van Gerwen PDC
PDC

KiKa veiling: Gesigneerd officieel wedstrijdshirt Michael van Gerwen

KiKa veiling: Gesigneerd officieel wedstrijdshirt Michael van Gerwen

Zoals gecommuniceerd zetten Darts-Talk, Darts Forever en Dartfreakz zich gedurende het PDC WK2015 gezamenlijk in voor het goede doel KiKa. Vanaf heden is het mogelijk om op het tweede item te bieden dat wordt aangeboden. Dit betreft een gesigneerd officieel wedstrijdshirt van Michael van Gerwen. Tot zondag 21 december 18:00 uur kan er worden geboden op dit tweede item. Het is hiervoor wel noodzakelijk om een gratis account aan te maken op Darts-Talk.nl.

Een bod uitbrengen kan via deze link.

Degene met het hoogste bod op zondag 21 december 18:00 uur ontvangt dit gesigneerd wedstrijdshirt. Tevens zal dan het volgende item worden geplaatst. Het volledig bedrag zal ten goede komen aan KiKa.

Ook loopt er een actie gedurende het PDC WK waarbij we de oproep doen om 5 euro te doneren aan KiKa. Als dank voor de donatie zal er een setje unieke Dartfreakz flights aan je worden toegezonden. Om gebruik te maken van deze actie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws