Kyle Anderson gooit ongekend gemiddelde van bijna 135 in Barnsley PDC
PDC

Kyle Anderson gooit ongekend gemiddelde van bijna 135 in Barnsley

Kyle Anderson gooit ongekend gemiddelde van bijna 135 in Barnsley

Gisteren tijdens de Players Championship 5 in Barnsley won Kyle Anderson in de eerste ronde met 6-1 van Terry Jenkins. De Australiër wist in deze partij echter een ongekend gemiddelde te gooien van maar liefst 134,84. De wedstrijd werd niet officieel via een live scorecenter bijgehouden maar dit is de informatie die de marker van de wedstrijd na afloop liet weten aan .

In slechts 77 pijlen wist Anderson de partij naar zich toe te trekken waarbij hij drie keer een 10-darter, één keer een 11-darter, één keer 12-darter en één keer een 15-darter wist te gooien. In de leg die door Terry Jenkins werd gewonnen zou Kyle Anderson na 9 darts op 46 staan wat resulteert in een gemiddelde van maar liefst 134,84.

Het gemiddelde is niet officieel bijgehouden en zal dus ook niet in de record-boeken worden opgenomen. Het officieel record welke ooit live op televisie is gegooid ziet er overigens uit zoals hieronder weergegeven.

Hoogste gemiddelden ooit live uitgezonden
1. Michael van Gerwen (121,86)
2. Phil Taylor (121,71)
3. Michael van Gerwen (120,92)

Kyle Anderson gooide dit weekend in de partij tegen Jenkins drie keer een 10-darter waar geen beelden van zijn. Wel zijn er beelden van de 9-darter die hij wist te gooien op het PDC WK en waarmee hij als eerste zijn naam bekendheid wist te geven in de dartswereld. Deze beelden zie je nogmaals hieronder.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws