Kyle Anderson: "Net als mijn lokale supporters ben ik er klaar voor" PDC
PDC

Kyle Anderson: "Net als mijn lokale supporters ben ik er klaar voor"

Kyle Anderson: "Net als mijn lokale supporters ben ik er klaar voor"

Kyle Anderson zal het in de eerste ronde van de TABtouch Perth Darts Masters opnemen tegen regerend wereldkampioen en de huidige nummer 1 van de wereld, Michael van Gerwen. Anderson zal zijn optreden maken voor een uitverkochte zaal maar in plaats van vrees voor Mighty Mike kijkt Anderson uit naar het duel waarbij hij zal worden aangemoedigd door vele vrienden en supporters uit zijn thuisland. Ook de gouden medaille winnaar van de Commonwealth Games, Kim Mickle, een andere grote ster in de topsportwereld van Perth, zal van de partij zijn om Anderson aan te moedigen.

"Ik voel dat ik in goede vorm ben. In Engeland heb ik al min of meer bewezen dat ik met de grote jongens mee kan en nu wil ik dat ook op eigen grond laten zien. Samen met mijn broer Beau heb ik veel geoefend en ik heb het gevoel dat ik juist nu weer in vorm begin te raken," aldus Kyle Anderson.

"Sinds mijn terugkomst in Australië hebben Beau en ik ook enkele demo's verzorgd en mensen spreken ons erop aan wanneer ze ons weer in actie kunnen zien. Veel vrienden, kennissen en supporters hebben toegezegd dat ze zullen komen kijken en net als zij ben ook ik er klaar voor," aldus de Australiër.

Ook blikte Anderson nog even terug op zijn 9-darter welke hij op afgelopen PDC WK wist te gooien en waarmee hij direct naam wist te maken.

"Het is waar je naar streeft wanneer je voor het eerst speelt. Je hebt altijd dat doel voor ogen en wanneer het dan op een PDC WK lukt dan ben je in een keer wereldwijd bekend. Toen het gebeurde kon mijn Facebook het een paar weken niet aan."

Michael van Gerwen en Kyle Anderson zullen vanmiddag in de laatste partij van de avond aanleggen tegen elkaar. Het toernooi gaat om 19:00 uur lokale tijd van start wat overeenkomt met 13:00 uur Nederlandse tijd. Het tijdsverschil tussen Perth en Amsterdam bedraagt momenteel namelijk 6 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws