Locatie Killarney Darts Festival bekend en nog een Jeugdtoernooi erbij PDC
PDC

Locatie Killarney Darts Festival bekend en nog een Jeugdtoernooi erbij

Locatie Killarney Darts Festival bekend en nog een Jeugdtoernooi erbij

Dit jaar zal voor de 5e keer het Killarney Darts Festival plaats vinden in de gelijknamige plaats. De PDC heeft inmiddels meer informatie bekend gemaakt over de locatie en mogelijkheid van deelname. Het Darts Festival zal van 14-16 oktober in het Killarney Convention Centre gespeeld worden en er is nu ook een PDC Youth Tour aan het festival gekoppeld. Op zondag zal er ook een toernooi voor dames gespeeld worden. Daarnaast zal tijdens dit weekend ook het John McEvoy Gold Dart Classic Players Championship gespeeld worden waarbij het prijzengeld mee zal tellen voor de PDC Order of Merit.

Het Killarney Darts Festival staat niet alleen open voor PDC Pro Tour Card houders, maar is een stuk breder. Deelname staat ook open voor reguliere PDPA leden en voor niet-PDPA leden die buiten Engeland wonen. PDPA leden kunnen zich tot 14.00 uur op 3 oktober a.s. inschrijven via het online registratie systeem van de PDC. Niet-PDPA leden van buiten Engeland kunnen zich telefonisch aanmelden, meer informatie is beschikbaar op de website van de PDC. Deelname voor niet-PDPA leden bedraagt € 125,-.

Voorafgaand aan het festival zal er ook nog een kwalificatietoernooi gespeeld worden op vrijdag. Dit kwalificatietoernooi begint om 19.00 uur Engelse tijd en het inschrijfgeld bedraagt € 30,-.

Er zal voor het eerst ook een PDC Unicorn Youth Tour aan het Killarney Darts Festival gekoppeld worden. Dit toernooi zal op zaterdagavond gespeeld worden en hiervoor bedraagt het inschrijfgeld € 25,-. Inschrijven is mogelijk via het hoofdkantoor van de PDC, voor meer informatie verwijzen we naar de website van de PDC. Voor dit Jeugdtoernooi gelden dezelfde spelregels betreft leeftijd als bij andere PDC Unicorn Jeugdtoernooien.

Speelschema Killarney Darts Festival:

Vrijdag 14 oktober
Kwalificatietoernooi voor het John McEvoy Gold Dart Classic Players Championship

Zaterdag 15 oktober
Ladbrokes.com Irish Masters
PDC Unicorn Youth Tour Event 14

Zondag 16 oktober

John McEvoy Gold Dart Classic Players Championship (PC31)
John McEvoy Silver Dart Ladies Singles (Sunday)
John McEvoy Bronze Dart Youths Singles (Sunday)
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws