Loting Grand Slam of Darts voltrokken, overzicht hier te bekijken PDC
PDC

Loting Grand Slam of Darts voltrokken, overzicht hier te bekijken

Loting Grand Slam of Darts voltrokken, overzicht hier te bekijken

De loting van de Grand Slam of Darts is voltrokken. Phil Taylor is met zijn afscheid bezig en The Power treft James Wade, Robbie Green en Peter Machin voordat hij de jacht kan openen naar zijn zevende en laatste titel. Van Gerwen komt uit in poule A met Rob Cross, Joe Murnan en Ross Montgomery. Raymond van Barneveld ontmoet in poule B Gerwyn Price, Steve Lennon en Jamie Hughes.

Danny Noppert zit in poule D met Daryl Gurney, Darren Webster en Mark Webster. Jeffrey de Zwaan zit in poule F met Dave Chisnall, Stephen Bunting en Scott Mitchell. Berry van Peer treft Gary Anderson, Simon Whitlock en Cameron Menzies in poule H.

Vorig jaar was Mighty Mike in de Wolverhampton Civic Hall de beste. De Brabander won de finale van James Wade. Ook in 2015 was Van Gerwen de kampioen.

The Power Taylor wist het toernooi zes keer te winnen. In 2012 was Raymond van Barneveld de kampioen en slechts een keer wist een BDO speler het toernooi te winnen. Scott Waites schreef in 2010 geschiedenis met deze prestatie. Vandaag, dinsdag 7 november, is de loting verricht van de 2017-editie van de Grand Slam of Darts die gehouden zal worden van 11 tot en met 19 november in het Engelse Wolverhampton.

Dit is het enige toernooi waar zowel de PDC kampioenen als de BDO grootheden hun kunsten vertonen. Het toernooi start met 32 deelnemers verdeeld over 8 poules. Na de poule fase zal de knock-out fase plaatsvinden met op 19 november aanstaande de nieuwe kampioen.

2017 bwin Grand Slam of Darts
Groep A
(1) Michael van Gerwen
Rob Cross
Joe Murnan
Ross Montgomery

Groep B
(8) Raymond van Barneveld
Gerwyn Price
Steve Lennon
Jamie Hughes

Groep C
(5) Phil Taylor
James Wade
Robbie Green
Peter Machin

Groep D
(4) Daryl Gurney
Darren Webster
Mark Webster
Danny Noppert

Groep E
(2) Peter Wright
Alan Norris
Corey Cadby
Glen Durrant

Groep F
(7) Dave Chisnall
Stephen Bunting
Jeffrey de Zwaan
Scott Mitchell

Groep G
(6) Mensur Suljovic
Michael Smith
James Wilson
Mark McGeeney

Groep H
(3) Gary Anderson
Simon Whitlock
Berry van Peer
Cameron Menzies

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws