Loting Sydney Darts Masters: Van Barneveld opent tegen Anderson PDC
PDC

Loting Sydney Darts Masters: Van Barneveld opent tegen Anderson

Loting Sydney Darts Masters: Van Barneveld opent tegen Anderson

De loting van de Sydney Darts Masters, die morgen begint, is voltrokken. Morgen wordt om 11 uur 's ochtends Nederlandse tijd begonnen met de eerste ronde. Hierin treffen acht wereldtoppers acht spelers uit Down Under die zich geplaatst hebben. De bekendste Australiers zijn Simon Whitlock en Kyle Anderson.

Raymond van Barneveld treft Kyle Anderson en mag dus meteen aan de bak. Het affiche Simon Whitlock tegen Peter Wright is ook interessant op voorhand. Michael van Gerwen treft Nieuw-Zeelander Cody Harris, die eerder dit jaar nog op de PDC World Cup of Darts stond en vorig jaar de laatste 32 van de Winmau World Masters wist te halen. Indien beide Nederlanders winnen, treffen ze elkaar al in de kwartfinale. De volledige loting is hieronder te vinden.

Dit toernooi wordt 's avonds in samenvatting uitgezonden door RTL7. Naar verwachting is het ook live te volgen via het PDC livescorecenter.

Loting Sydney Darts Masters
Gary Anderson (1) - David Platt
Phil Taylor - Corey Cadby
Adrian Lewis (4) - Rob Szabo
Dave Chisnall - Harley Kemp
Michael van Gerwen (2) - Cody Harris
Raymond van Barneveld - Kyle Anderson
James Wade (3) - Rhys Mathewson
Peter Wright - Simon Whitlock

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws