Loting World Cup of Darts: Nederland opent tegen Gibraltar PDC
PDC

Loting World Cup of Darts: Nederland opent tegen Gibraltar

Loting World Cup of Darts: Nederland opent tegen Gibraltar

Zojuist is de loting voor de World Cup of Darts verricht. Dit toernooi zal van 31 mei tot en met 3 juni plaatsvinden in de Eissporthalle in het Duitse Frankfurt. Op dit toernooi zullen 32 landen vertegenwoordigd worden door twee spelers. In de eerste ronde zullen er enkel koppelwedstrijden gespeeld worden. In de daaropvolgende rondes, met uitzondering van de finale, zullen er twee singelpartijen gespeeld worden en mocht het daarna 1-1 staan zal een koppelpartij de doorslag geven. In de finale zullen er vier singelpartijen en een koppelpartij gespeeld worden.

Nederland, wat vertegenwoordigd wordt door Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is als derde geplaatst. Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh verdedigen de Belgische eer en zijn als zevende geplaatst. Schotland dat vorig jaar werd verrast door Singapore is als eerste geplaatst en wordt wederom vertegenwoordigd door Gary Anderson en Peter Wright. Engeland is als tweede geplaatst en wordt vertegenwoordigd door twee debutanten namelijk Rob Cross en Dave Chisnall. De samenstelling van alle landen is hier te vinden.

Loting World Cup of Darts
(1) Schotland - Verenigde Staten
Denemarken - Brazilië
(8) Oostenrijk - Japan
Italië - Canada
(5) Wales - Thailand
Zwitserland - China
(4) Australië - Hong Kong
Rusland - Spanje
(2) Engeland - Tsjechië
Nieuw Zeeland - Singapore
(7) België - Ierland
Griekenland - Finland
(6) Noord Ierland - Polen
Zweden - Duitsland
(3) Nederland - Gibraltar
Hongarije - Zuid Afrika

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws