Michael van Gerwen is de grote favoriet voor PDC WK 2018-titel PDC
PDC

Michael van Gerwen is de grote favoriet voor PDC WK 2018-titel

Michael van Gerwen is de grote favoriet voor PDC WK 2018-titel

De bookmakers zien Michael van Gerwen als de grote favoriet voor de PDC WK 2018 titel. Dit blijkt uit de noteringen die zijn vrijgegeven en waarbij je jouw geld op de Nederlander niet eens kan verdubbelen bij winst. Voor iedere euro die je inzet kun je slechts 80 cent winst maken met een notering van 4/5.

De kans dat Gary Anderson het toernooi wint is een stuk kleiner volgens de bookmakers gezien zijn notering van 6/1 en Peter Wright volgt met een notering van 8/1. De kans dat Phil Taylor afsluit met een 17e wereldtitel lijkt klein gekeken naar zijn notering van 10/1 en ook voor Raymond van Barneveld ziet het er niet gunstig uit met 50/1.

Met deze noteringen is er natuurlijk wel veel geld te verdienen als er een verrassende winnaar opstaat. Mocht Christian Kist bijvoorbeeld het toernooi winnen dan kun je jouw inzet vermenigvuldigen met 2500. Hij deed het bovendien al een keer op de Lakeside in 2012. Hij zal daarvoor wel de hoogst genoteerde speler moeten uitschakelen in de eerste ronde want hij speelt aanstaande donderdag op de openingsdag tegen Michael van Gerwen.

De slechtste notering hebben Alan Ljubic en Xiao Chen Zong met 5000/1 voor toernooiwinst.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws