Van Gerwen: "Ik kon mij niet beter voorbereiden voor Champions League" PDC
PDC

Van Gerwen: "Ik kon mij niet beter voorbereiden voor Champions League"

Van Gerwen: "Ik kon mij niet beter voorbereiden voor Champions League"

Voorafgaand aan de Champions League, een gloednieuw PDC-toernooi dat op zaterdag en zondag wordt gespeeld, sprak Michael van Gerwen over de afgelopen dagen die sensationeel voor hem zijn geweest. Hij heeft 35 wedstrijden op rij gewonnen, 6 titels gepakt waarvan drie in 3 dagen tijd en gooide de afgelopen week in twee dagen tijd ook nog eens 2 perfecte legs. De laatste persoon die erin slaagde om Van Gerwen te verslaan was Phil Taylor op de Sydney Darts Masters ruim een maand geleden.

Van Gerwen: "Mijn vorm is fantastisch op dit moment. Ik had mij geen betere voorbereiding kunnen wensen voor de Champions League. Ik ben erg trots op mijn prestatie van afgelopen dagen want ik denk dat 3 titels in 3 dagen iets speciaals is."

Hij vervolgd: "Ik heb het gevoel dat ik iedere wedstrijd kan winnen en dat is een fantastisch gevoel. Natuurlijk weet ik dat je niet oneindig kunt blijven winnen maar ik hoop deze run zo lang mogelijk voor te zetten. Ik heb inmiddels alle toernooien van de PDC een keer gewonnen dus ik wil heel graag dit nieuw toernooi daar aan toevoegen."

In totaal 35 wedstrijden onklopbaar is een record bij de PDC, en dit kan hij vandaag verder gaan opschroeven tijdens de Champions League. Daarnaast is de Nederlander op jacht naar nog een record. In 2008 wist Phil Taylor in één jaar tijd 24 titels te pakken en Van Gerwen kan dit verbeteren met een huidig aantal van 19 titels op zak dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws